Met ons werken

Op maat

Een no-nonsense aanpak, openheid en flexibiliteit aangevuld met de juiste kennis en ervaring vormen de basiselementen van elk commitment dat wij aangaan.

“Op maat” slaat niet enkel op de software maar geldt voor de volledige benadering en samenwerking met elke betrokken partij. Samenwerken staat hierbij altijd gelijk aan om als één team met de klant, met volle moed en overtuiging, een nieuw succesvol project te kunnen opleveren.

Het doel is steeds om een lange termijn relatie uit te bouwen uitgaande van vertrouwen en steunend op betrouwbaarheid. Wij gaan voor het partnership.

Wat we doen

Wij stellen onze knowhow met betrekking tot alle aspecten en facetten van softwareontwikkeling ter beschikking. Op technologisch vlak is Microsoft onze partner en bouwen we maatwerk oplossingen op basis van het .NET framework. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende diensten:

Software Projecten & Delivery

De volledige uitvoering van A tot Z van maatwerksoftware projecten

Meer info

Consultancy

Een team van ervaren specialisten die ter beschikking staan voor het leveren van specifieke knowhow

Meer info

Advies & Begeleiding

Advies en begeleiding in de technologie- en architectuurkeuzes voor nieuwe en bestaande applicaties

Meer info

DevOps

Introduceren en implementeren van DevOps binnen uw organisatie

Meer info

Azure Cloud

Definitie van de Cloud strategie, migratie naar de Cloud en integratie van Azure Cloud Services

Meer info
Samenwerkingsmodellen

Op welke manier werken we samen

De uitvoeringsmodaliteiten van een opdracht of een project bepalen een aantal concrete eigenschappen, verwachtingen en gevolgen waaraan de uitvoering van de door u en ons geleverde prestaties moeten voldoen.

Onze standaard samenwerkingsmodellen welke de basis vormen voor de uitvoeringsmodaliteiten van elke overeenkomst die we met u als klant aangaan zijn: T/M (Time&Material), Fixed Price (Fixed Scope), Agile (Delivery based) en Support (Best Effort)

Aangezien elk project, elke opdracht en elke klant anders is en wij een volledig op maat gerichte service brengen vormt dit de leidraad waarvan wij vertrekken.   Wijzigingen hierop zijn uiteraard mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden

Referenties

Meer dan 75% van onze klanten werken met het Mediahuis Klantenportaal dat we samen met Exsertus hebben ontwikkeld. Het Exsertus team heeft de behoeften van onze markt kunnen vertalen in het Mediahuis Klantenportaal. Zowel interne klanten als externe klanten zijn hier heel tevreden over. Dit zet ons als Mediabedrijf in de verf als servicegericht en vooruitstrevend in de uitvaartsector.

Evy Nulens – Product & Market Manager Mediahuis

"Wij stellen de no-nonsense aanpak en de pragmatiek op prijs die Exsertus hanteert om tot een werkbare en kwalitatieve oplossing te komen."

Bruno De Geest – Manager ICT Applicaties ZNA - Ziekenhuis Netwerk Antwerpen