Bij ons werken

One Team

Een leuke bende collega's die door de vlakke structuur en open communicatie een organisatie vormt waarin sterk werk, teamspirit en groeien in de ruime zin van het woord centraal staan, daar gaan wij voor!

Iedereen heeft ambities en doelstellingen, wij brengen mensen samen, faciliteren en reiken de mogelijkheden aan om dit niet in je eentje te verwezelijken maar ondersteund door een team waar je zelf deel van uitmaakt.

Vraag een gesprek aan

Tech comes first

Samen vormen wij een efficiënt en geolied team van gepassioneerde en dynamische mensen met verschillende achtergronden, kennisdomeinen en specialisaties met een gemeenschappelijke interesse in technologie en het bouwen van oplossingen

Software Projecten & Delivery

De volledige uitvoering van A tot Z van geheel of gedeeltelijk uitbestede maatwerksoftware projecten, van voortraject over implementatie tot en met het onderhoud na de finale oplevering.

Meer info

Consultancy

Een team van ervaren en bedreven specialisten die ter beschikking staan voor het leveren van specifieke knowhow of extra capaciteit op zowel korte als lange termijnopdrachten, individueel of in team.

Meer info

Advies & Begeleiding

Technisch en niet-technisch advies over uw bestaande applicatielandschap en/of nieuwe software ontwikkeling. Begeleiding in de technologie- en architectuurkeuzes voor een future proof applicatie.

Meer info

DevOps

Automatiseren en configureren van het build-, release- en deployment proces. Opzetten van de branching strategie, continuous integration en continuous deployment.

Meer info

Azure Cloud

Definiëren en ondersteunen van de cloud strategie. Migratie van on premise software naar de cloud alsook de integratie en het gebruik van Azure Cloud Services in bestaande en/of nieuwe applicaties.

Meer info

Fun & sterk werk gaan hand in hand

We organiseren verschillende team events per jaar. Al zeker een nieuwjaarsdiner, gezinsdag met BBQ en karting cup. Dit wordt gedurende het jaar aangevuld om zo tot minimaal 1 activiteit per maand te komen. Dit kan zijn Xbox FIFA tournament, Paintball, sportactiviteiten, VR shooting en nog veel meer. Op deze manier zorgen we dat je in een leuk team terecht komt waar iedereen iedereen kent.

.NET Ontwikkelaar

.net ontwikkelaar

Als ontwikkelaar sta je actief mee in voor het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van robuuste kwalitatieve technische oplossingen. Afhankelijk van je reeds opgedane ervaring en ambities kan je samen met je collega ontwikkelaars worden ingezet voor “in house” projecten en/of projecten bij één of meerdere klanten.

Meer info

Solution Architect

Solution Architect

Wij zijn op zoek naar ervaren architecten of senior ontwikkelaars die de stap richting architectuur willen zetten. Wij vinden het belangrijk dat een solution architect op een pragmatische manier een architectuur kan uittekenen, uitbouwen en laten evolueren.
 

Meer info

DevOps specialst

DevOps

Als DevOps specialist kan je onze klanten helpen om hun DevOps strategie uit te denken en deze ook te helpen implementeren. De technologie die we hiervoor gebruiken is Azure DevOps dus een kennis of zeker grote interesse hierin is belangrijk. Overtuigingskracht en durven spreken voor een groep zijn zeker ook belangrijke aspecten aan deze functie.

Meer info

Functionele Analist

Functionele Analist

Wij zijn op zoek naar mensen die interesse hebben in de functionele werking van applicaties en de processen die erachter zitten. Je blinkt uit in het capteren, analyseren en beschrijven van informatie die je vergaart van business- en/of eindgebruikers.
 

Meer info
Voordelen

Wat we voor jou doen?

Zoals je reeds op deze pagina kan zien stellen we alles in het werk om een TOP-team te vormen. Dit kan uiteraard enkel gerealiseerd worden door fun te combineren met sterk werk. Uiteraard weten wij ook dat er meer nodig is om te spreken van een TOP-job want enkel mensen die zich goed voelen in hun job zullen ook excelleren.

Jouw kennis, mentaliteit, ambitie en doorzettingsvermogen scherpen wij aan door een grondige begeleiding te voorzien in een open cultuur, waar alles bespreekbaar is, en dat gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket.

 

Carrièreplanning

In samenspraak maken we een persoonlijk groeiplan op waar de opleidingen afgestemd worden. We voorzien hiervoor voor iedereen 10 opleidingsdagen per jaar.

Work-life balance

Werken om te leven of leven om te werken, het is een moeilijke maar belangrijke balans waar wij samen met jou aan sleutelen door zoveel als mogelijk je opdrachten af te stemmen op je persoonlijke situatie (glijdende uren, remote werken, woon werk verkeer, ...)

Evenementen

Teamspirit krijg je vooral door samen te werken maar zeker ook door samen leuke activiteiten te doen zodat je je collega's ook leert kennen in de persoonlijke sfeer. Hiervoor organiseren we minstens 1 keer per maand een evenement.

Verloningspakket

Om het totaalpakket in orde te krijgen weten we dat het salarispakket ook belangrijk is. Bij ons wordt een brutoloon gecombineerd met onkosten- en maaltijdvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, laptop, gsm abonnement en tal van voordelen terug te vindenop https://cronoscare.be/