Bij ons werken

One Team

Een leuke bende collega's die door de vlakke structuur en open communicatie een organisatie vormt waarin sterk werk, teamspirit en groeien in de ruime zin van het woord centraal staan, daar gaan wij voor!

Iedereen heeft ambities en doelstellingen, wij brengen mensen samen, faciliteren en reiken de mogelijkheden aan om dit niet in je eentje te verwezelijken maar ondersteund door een team waar je zelf deel van uitmaakt.

Vraag een gesprek aan

Tech comes first

Samen vormen wij een efficiënt en geolied team van gepassioneerde en dynamische mensen met verschillende achtergronden, kennisdomeinen en specialisaties met een gemeenschappelijke interesse in technologie en het bouwen van oplossingen

Software Projecten & Delivery

De volledige uitvoering van A tot Z van maatwerksoftware projecten

Meer info

Consultancy

Een team van ervaren specialisten die ter beschikking staan voor het leveren van specifieke knowhow

Meer info

Advies & Begeleiding

Advies en begeleiding in de technologie- en architectuurkeuzes voor nieuwe en bestaande applicaties

Meer info

DevOps

Introduceren en implementeren van DevOps binnen uw organisatie

Meer info

Azure Cloud

Definitie van de Cloud strategie, migratie naar de Cloud en integratie van Azure Cloud Services

Meer info

Cloud Native

Ontwikkelen en beheren van schaalbare applicaties in dynamische cloud omgevingen

Meer info

Fun & sterk werk gaan hand in hand

We organiseren verschillende team events per jaar. Al zeker een nieuwjaarsdiner, gezinsdag met BBQ en karting cup. Dit wordt gedurende het jaar aangevuld om zo tot minimaal 1 activiteit per maand te komen. Dit kan zijn Xbox FIFA tournament, Paintball, sportactiviteiten, VR shooting en nog veel meer. Op deze manier zorgen we dat je in een leuk team terecht komt waar iedereen iedereen kent.

.NET Ontwikkelaar

.net ontwikkelaar

Als ontwikkelaar sta je actief mee in voor het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van robuuste kwalitatieve technische oplossingen. Afhankelijk van je reeds opgedane ervaring en ambities kan je samen met je collega ontwikkelaars worden ingezet voor “in house” projecten en/of projecten bij één of meerdere klanten.

Meer info

Solution Architect

Solution Architect

Wij zijn op zoek naar ervaren architecten of senior ontwikkelaars die de stap richting architectuur willen zetten. Wij vinden het belangrijk dat een solution architect op een pragmatische manier een architectuur kan uittekenen, uitbouwen en laten evolueren.
 

Meer info

Cloud-Native DevOps Engineer

Cloud-Native DevOps Engineer

Als Cloud-Native DevOps Engineer ondersteun en begeleid je het beheer en de ontwikkeling van cloud native en serverless applicaties.

Meer info

Functionele Analist

Functionele Analist

Wij zijn op zoek naar mensen die interesse hebben in de functionele werking van applicaties en de processen die erachter zitten. Je blinkt uit in het capteren, analyseren en beschrijven van informatie die je vergaart van business- en/of eindgebruikers.
 

Meer info
Voordelen

Wat we voor jou doen?

Zoals je reeds op deze pagina kan zien stellen we alles in het werk om een TOP-team te vormen. Dit kan uiteraard enkel gerealiseerd worden door fun te combineren met sterk werk. Uiteraard weten wij ook dat er meer nodig is om te spreken van een TOP-job want enkel mensen die zich goed voelen in hun job zullen ook excelleren. Jouw kennis, mentaliteit, ambitie en doorzettingsvermogen scherpen wij aan door een grondige begeleiding te voorzien in een open cultuur, waar alles bespreekbaar is, en dat gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket.  

Carrièreplanning

In samenspraak maken we een persoonlijk groeiplan op waar de opleidingen afgestemd worden. We voorzien hiervoor voor iedereen 10 opleidingsdagen per jaar.

Work-life balance

Werken om te leven of leven om te werken, het is een moeilijke maar belangrijke balans waar wij samen met jou aan sleutelen door zoveel als mogelijk je opdrachten af te stemmen op je persoonlijke situatie (glijdende uren, remote werken, woon werk verkeer, ...)

Evenementen

Teamspirit krijg je vooral door samen te werken maar zeker ook door samen leuke activiteiten te doen zodat je je collega's ook leert kennen in de persoonlijke sfeer. Hiervoor organiseren we minstens 1 keer per maand een evenement.

Verloningspakket

Om het totaalpakket in orde te krijgen weten we dat het salarispakket ook belangrijk is. Bij ons wordt een brutoloon gecombineerd met onkosten- en maaltijdvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, laptop, gsm abonnement en tal van voordelen terug te vindenop https://cronoscare.be/

Exsertus is voor mij niet alleen een bedrijf dat mij professioneel heeft doen groeien en ontwikkelen, maar ook persoonlijk. Ondersteund door een jong, ervaren en dynamisch team met elk zijn eigen specialisatie, vullen we mekaar ook perfect aan in elk project.

Birgit Van Pul Full stack developer

Bij Exsertus ben je een gelijke, het management is dan ook toegankelijk en alles is bespreekbaar. Wanneer er mogelijke opdrachten beschikbaar zijn, word je snel betrokken en wordt er rekening gehouden met je wensen. Van collega's kan je dezelfde professionaliteit verwachten, maar er is zeker ruimte voor plezier op één van de vele after-work activiteiten.

Jimmy Segers Full stack developer